Biff I Angar - Naprawdę Aż Tacy Pomocni ?

Status
Zamknięty.

kermitt

New Member
Witam !

Czytałem o tym że warto brać Angara i Biffa ze sobą na Dwór Irdorath. Jako że nie gram w NK pierwszy raz a do tej pory jeszcze nigdy żadnego z nich nie zwerbowałem, postanowiłem zrobić to teraz. I jakiż zawód mnie spotkał gdy przybiłem do skał Dworu. Angar siedzi na statku narzekając na ból głowy a Bezimienny rozkazał Biff'owi pilnować statku Szok

Czy prawdą jest że Biff i Angar pomogą nam w walce na Dworze ? Jak tak to w którym momencie będzie można wziąść/spotkać Angara bądź wynając Biffa ?

Aktualnie jestem w sali tronowej Orka Pułkownika

Dzyl

El Principe
Idz do nich i poproś o pomoc.Jeżeli nie ma takiej opcji to znaczy że nie mogą ci tam pomóc.Kto ci wogóle powiedział że oni ci tam będą pomagać ? ja nigdy ich nie brałem bo nie chciało mi sie isc az do GD.

Karpielek

VIP
VIP
Gdy pokonasz orka pułkownika, zobaczysz wpis w dzienniku zadań "Moja załoga" Wracaj na statek, ponieważ został napadnięty przez orków. Gdy już ich wszystkich wybijecie, Angar do ciebie zagada. Wtedy mu powiesz, że radzisz sobie jak możesz a on ci powie że to za mało. Poproś go, żeby ci towarzyszył a pomoże ci w walce z Jaszczuroczłekami. Gdy dojdziesz do smoka, Angara dopada ból głowy i już cie nie będzie pomagał. Odpraw go na statek. Resztą musisz się już zająć sam ;)

P.S: Niestety nie wiem jak jest z Biffem, ponieważ go nigdy go nie brałem do załogi

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Biff dojdzie do tego samego miejsca co Angar..i zostanie szukać skarbów z tego co pamiętam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom