Bezradność W Wulkanie

Status
Zamknięty.

d.a.w.i.d

Member
Jestem już w 3 rodziale z inkwizytorem w wulkanie i niewiem co robić, byłem już w miejscu gdzie były dwa mechanizmy, uruchomiłem je, brama się otworzyła. Teraz mam podniesiony most i zamkniętą bramę i niewiem co robić, jak idę w prawo, przelatuje nad lawą i opuszczam drugi most i idę dalej. Są tam Jorgensen i Brent, ale niewiem co tam robić, byłem już w każdym zakątku tej jaskini, w każdym korytarzu i niewiem jak otworzyć tą główną bramę i opuścić most. Znalazłem nawet drugie wyjście na zewnątrz o_O ale nie wiem jak opuścić ten most. Przeszedł to ktoś?

chomikzr

New Member
Witam

Sam kilka godzin temu to robiłem. Najpierw musisz zdobyć mapę tego miejsca (ja, z czego teraz dumny nie jestem, zdobyłem ją kodem bo po 20 min szukania jej miałem dość). Następnie dajemy ją Mendozie a on zabiera nas pod ścianę i każe przyprowadzić Ethana (u mnie to był Vince) który ją rozwali.wchodzimy do środka rozwalamy kilka jaszczurów, a następnie wchodzimy po schodach na górę (gdy wejdziemy do holu z jaszczurami to schody są w którejś komnacie na ścianie naprzeciwko naszego wejścia, nie pamiętam dokładnie która to była ale chyba ta którą widać jak się staje tyłem do mostu), a potem otwieramy go xD

Jak coś niedokładnie wytłumaczyłem to pisz.

d.a.w.i.d

Member
Znalazłem mapę. Trzeba iść do wyjścia tego drugiego z wulkanu i iść ścieżką w dół. Będzie tam Eldrik który powie że jaszczuroludzie są tam gdzie chata Jasmin i Henrika. Tam będzie dowódca z mapą. Temat do zamknięcia.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom