Bartok

Status
Zamknięty.

Farmer_Grzesko

New Member
Mam problem z Bartokiem .Gdy ide z nim na polowanie atakuje on po drodze wilki ale one go zabijaja a ja gdy mu pomoge nic nie zdolam. Jak mozna to razwiazac zeby on sie nie zabil a pokonac wilkow :blink:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Trochę poprawnej polszczyzny i interpunkcji by ci się przydało ;) .
Jeżeli on ginie, a ty nie jesteś w stanie mu pomóc to chyba nie masz wyboru i musisz zostawić to zadanie na później. Nabij trochę doświadczenia, zainwestuj punkty nauki w siłę/zręczność/magię/styl walki dowolnym mieczem. Bo jeżeli nie możesz sobie poradzić z paroma wilkami to znaczy, że chyba jesteś jeszcze na 5<levelu.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ja też miałem ten problem :p... Waliłem do wilków z łuku, a jak one podbiegły do niego do z miecza :D... Albo kup zwój przyzwania (golem z łatwością ich załatwi). Aha, i bardzo trudno jest z tym orkiem. Ja tam tylko spotkałem cieniostwora, który zabił mnie i Bartoka :(. Ja mam na ten miecz inny sposób! Jest w jednej jaskini, na forum albo na stronce jest rozwiązanie :)

Farmer_Grzesko

New Member
udało mi sie z bartokiem dojść do orka zwiadowcy ale mnie zabił tylko mam pytanie czy po orku bartok jeszcze będzie chciał dalej iść??

Farmer_Grzesko

New Member
już przeszedłem z orkiem. Bartok zaczął strzelać do orka a gdy podbiegł odsunąłem sie na bok i gdy ork zaczął walić w bartoka to ja w niego a jak ork zaczął mnie walić uciekałem a bartok w biegu go zabijał. Nic trudnego :D mam pytanie jak rozwiązać zadanie z paczką tytoniu ?? :rolleyes:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z tego co pamiętam, żeby dostać paczkę musisz pójść do dzielnicy portowej i znaleźć magazyn (budynek na lewo od stoczni)
Stoi tam strażnik - należy go zlikwidować, zabrać mu klucz i przeszukać skrzynie na górze. W jednej z nich jest paczka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom