Bandyci (temat O Problemach Z Bandytami)

Status
Zamknięty.

arkozwoli

Member
mam problem z misja harada
nie jestem jeszcze czeladnikiem bo nie mam zgody harada thorbena
misja harada to ta co z hakonem ze najpierw kaze nam zabic orka ale to trudne i mowi ze hakon ma klopoty z bandytami i mam sie ich pozbyc
i pytanie gdzie oni sa te bandyci?? tzn napiszcie ich miejsce pobytu (dokladnie plis <prosi> )

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jak wychodzisz z Khorinis od strony placu targowego to idź ciągle ścieżką w prawo, aż do momentu, gdy dojdziesz do schodów wyrytych w skale prowadzących na farmę Akila (będą po lewej stronie ścieżki). Wejdź po nich i skręć w lewo. Trzymaj się ścieżki, gdy ta zakręci w prawo idź nią, ale zaraz podejdź do skał po lewej stronie i trzymaj się nich do momentu, kiedy znajdziesz jaskinię.

Najemnik@

Member
najlepiej jakbys mial save jeszcze zanim rozmawiales o bandytach bys mogl isc z Laresem na farme Onara i kupic bron orka za jakies 25 szt zl. ;) ewentualnie isc do jaskini obok targowiska tam sa tylko gobilny a z bandytami zawsze mozesz dostac w czerep :D ale jak chcesz sie podjac misjii z bandytami to idz jak na farme akila wejdz po schodach i ta sciezka obok schodow w lewo az dojdziesz do jaskini i tam bedzie 3 bandytow.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom