Baal Lukor

Status
Zamknięty.

aga75

New Member
jak w temacie
Baal Lukor zawiesił się w komnacie obok kolumnowej i ani drgnie, nie reaguje na moje zaczepki. Co robić, pomóżcie.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Wczytać wcześniejszy save, zacząć grać od nowa lub iść do innej frakcji, jeśli jeszcze nie dołączyłaś do żadnego obozu.

Ewentualnie możesz spróbować tak, ale nie wiem czy się uda:
włącz tryb MARVIN, podejdź do Baala i kiedy pojawi się nad nim jego imię, naciśnij klawisz "O" i spróbuj go jakoś stamtąd wyciągnąć. Jeśli się nie uda, polecam wcześniejsze sposoby.

Pozdrawiam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A jeżeli sposoby Bojana nie pomogą to reinstalka gry może coś da.
Spróbuj też przespać się i wtedy zobaczyć co się dzieje z Baalem.
Możesz też spróbować wejść do Kopalni Starego Obozu i potem wyjść. Chodzi o to by świat wczytał się na nowo.

aga75

New Member
CYTAT(Rangiz @ 28-06-2008, 16:08) index.php?act=findpost&pid=187738
A jeżeli sposoby Bojana nie pomogą to reinstalka gry może coś da.
Spróbuj też przespać się i wtedy zobaczyć co się dzieje z Baalem.
Możesz też spróbować wejść do Kopalni Starego Obozu i potem wyjść. Chodzi o to by świat wczytał się na nowo.

Hej,
dzięki za podpowiedzi, niestety niewiele udało mi się wywalczyć: wczytanie sava, przespanie sie i wizyta w kopalni nie ruszaja go. Probowalam tez, przeczytanej na jakims forum, podpowiedzi o zamianie siebie w krwiopijce i wywabienie go z komnaty do tej obok. Przecwiczylam to, nawet udalo mi sie go zwabic we wlasciwe miejsce ale znowu wraca, "uparty gnojek" ;) . Zostaje mi tylko reinstalacjia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom