Błąd Z Save Podczas Wczytywania

Status
Zamknięty.

venomanser

New Member
Witam wszystkich.

Ostatnio grając w trzeciego Gothica natrafiłem na dosć irytujący błąd.
Otóż:

Pokonałem demona z Goty , oczyściłem całe miasto z nieumarłych razem z Gornem.
W Okarze postarałem się,aby wyzwolone od klątwy miasto zostało odbudowane.Trochę się pobawiłem,awansowałem parę razy na wyższy poziom w międzyczasie (19-21 ) i zapisałem grę.
Wczytując ją następnym razem pasek loadingu zaciął mi się w około 10% ładowania i nic.Poczekałem 10 minut i nic ,nadal stoi.
Wczytałem save sprzed odbudowy Gothy ,poświęciłem 3 poziomy(które i tak łatwo zdobyć) , doszedłem do tego samego momentu,nawet dalej.grę zapisałem na nowym sav'ie.
Wystąpił ten sam problem,tyle że teraz muszę zresetować komputer,ponieważ nie da rady w żaden sposób Gothica.

Na save mi bardzo zależy,ilekroć odbuduje Gohtę,nieważne w którym momencie zapiszę grę w tym samym miejscu loading zacina się.
Zna ktoś może rozwiązanie tego problemu ?
Gothica mam na patchu bodajże 1.7.2
Przeszukałem forum i nie spotkałem się z tym problemem,były podobne,ale żadne rozwiązanie nie pomogło.

poprosiłbym też o sprawdzone pliki tweak fix,ściągałem kilka ,lecz gra się nie chciała włączyć.

z góry dziękuję za pomoc,jeżeli był podobny temat(możliwe że go przeoczyłem) nie rzucajcie się na mnie ,proszę :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom