Błąd Przy Instalacji Gothic 2

• Thread starter Todziok
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
T

Todziok

Guest
Tj w temacie jak instaluje G2 to przy ostatniej płytce jak już jest okolo 80% to wyskakuje "Błąd z odczytem datacub4 (czy jakos tak) plik niewłaściwy. I co ja mam robić?
blink.gif
Gothica mam oryginalnego...
cool.gif

Edit by bobek: twój drugi post przeniosłem do pierwszego tym samym łącząc je (logiczne;]).

To znowu ja stokrotnie przepraszam za topic w nieodpowiednim dziale... Cos mi sie nie tam gdzie trzeba kliknęło... A probowalem tez z pirackim (to znaczy kopia zapasowa mojego wójka, nie dokonca taki pirat
tongue.gif
) Gothicem i ten sam problem
sad.gif
... Kiedyś instalowało mi sie normalnie a teraz kaplica... help!

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
1. Sprawdź czy nie masz virusa na kompie ... nic innego mi nie przychodzi do głowy ... bo przecierz oby dwie płyty by niebyły porysowane w tych szamych miejscach ...
może opiszesz dokąłdnie co się dzieje ... znaczy sytuacje ... ajkeigo masz kompa.. jak wcześniej było itd..

Korpus

Member
Jest kilka obcji:
-virus
-pliki systemowe porozrzucane
-za bardzo zapchany system
możliwości jak rozwiązać
-przeskanuj kompa dobrym antyvirusem (w przypadku usuń wirusa)
-zdefragmętuj dysk
-zrób format (w ostateczności)

T

Todziok

Guest
Intel Pentium 4 2,4 GHz
512 DDRAM
GeForce4 64MB
Asus PX-XP4 (chyba ale plyta glowna nie jest chyba taaaka wazna)

Problem pojawił się okkoło rok temu (!) kiedy przeszedłem Gothica 9 razy i mi się znudziło - przeszedłem na Morrowinda który niedawno mi się znudził, no i teraz mam ochotę zostać myśliwym i zabijać wszechmocne ścierwojady ( a jak
tongue.gif
)...

Kupiłem tego oryginalnego Morrowinda i okazal sie głupi, chcialem powrocic do gothica ale za pozno - plytka najwyrazniej porysowana i koniec nie chce sie instalowac...
sad.gif
nie majac wyboru grałem w Morrowinda i sie zauroczyłem
smile.gif

Teraz chce pograc znowu w Gothica... A problem? Lol własnie PRZED CHWILA skonczyla sie instalacia - przegralem plyte na prendkosci 8X - za chec poimocy dizekuje
tongue.gif
(moze by sie zarejestrowac? juz bym mial 3 posty nabite hehe
tongue.gif
)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom