Błąd Gry W Faring

Status
Zamknięty.

jordan

New Member
Witam

Mam bardzo nietypowy problem i nie znalazłem póki co na niego odpowiedzi, może ktoś stąd już miał taki problem i będzie wiedział.

Otóż w momencie gdy pokonam Vigo na arenie w Faring ( pierwszy pojedynek ), to natychmiast po zobaczeniu informacji ile dostałem doświadczenia itp gra sie wiesza i nie da się nic zrobić. Próbowałem wielu opcji np. szybko uciec z areny w momencie wygranej, walczyć z nim o różnych porach dniach, a jednak gra ciągle się wiesza :angry:

Z góry dzięki za pomoc bo bardzo mnie to frustruje tym bardziej że walczyłem już z wieloma głupimi błędami tej niestety bardzo niedopracowanej gry :angry:

szczurek

Menda serowa
Weteran
Standardowa procedura. Reinstal gry, sprawdź save na innym kompie/ gothicu. W najgorszym wypadku graj od nowa.

jordan

New Member
CYTAT(szczurek @ 11-11-2007, 23:02) [snapback]158278[/snapback]
Standardowa procedura. Reinstal gry, sprawdź save na innym kompie/ gothicu. W najgorszym wypadku graj od nowa.

okej już sobie poradziłem w trochę inny sposób zaatakowałem tego typa i zabiłem go za Faring i problem zniknął
:p

Nie chciałem się bawić w reinstalke bo w przypadku jakiegoś kolejnego błędu z całą pewnością nie zaczynałbym od nowa.
btw. ta gra ma tyle głupich błędów że aż się grać odechciewa :angry:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom