Artefak Dla Nemroka

Status
Zamknięty.

Kriken777

New Member
mam kolejny problem ;)
w poradniku pisze ze ten artefakt jest na takiej malej wyspie tam gdzie rozdzielaja sie rzeki niedaleko Gelden
na polnocnej czesci wyspy
przeszukalem cala wyspe i nic nie znalazlem
please o pomoc po nie chce kodami zwiekszac reputacji w gelden

edit :

i jesli macie to dajcie link do mapki z zaznaczonymi kopalniami kolo Gelfrod z siarka i zlotem

bredpl

Member
Znajdz na mapie miejszce na północ od Geldern, gdzie rzeka rozstępuje się i tworzy wyspe w kształcie trójkąta.
Udaj się na najbardziej wysunięty na pólnoc punkt i jeżeli masz duży obszar wirdzenia to powinieneś już widzieć te ruiny.a jeżeli nie to idz na zachód i wejdz na wysoką najwyższą góre (która się tam znajduje) i na szczycie powinny być te ruiny strzegą ich 3 cieniostwory. Artefakt nazywa się berło cienia. :D ;) :) B)

Jeśli chodzi kopalnie jedna jest w mieście (jak dobrze pamiętam) poszukaj a druga jak wychodzisz w stronę Silden to skręć w lewo dojdziesz do drugiej kopalni. :D ;)

Myślę że pomogłem :D

Pozdrawiam ;)

Kriken777

New Member
brylek siarki mam juz chyba 20 bo odwiedzilem dwie kopalnie (Surfock,Okara)
wiec zabije jeszcze zebacze dla Surfocka i bede mial siarke
ale mam chyba tylko z 25 zlotych samorodkow
moze ktos dac mapke z zaznaczonymi kopalniami zlota?

eidt :
jeszcze brakuje siarki :p ale napewno nie wiecej niz 5 brylek
jesli mozecie to zaznaczcie tez pozycje 1 kopalni z siarka ale nie tej z Surfockiem

Johnny

Member
Od Okary idź na północ w strone Silden. W połowie drogi znajdziesz buntownika który bedzie chciał z tobą oczyścic kopalnie z pełzaczy. Idź z nim wybij wszystkie pełzacze i tam powinieneś znaleśc kilka bryłek.

Pozdro !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom