Witam szukam juz w ciul; czasu arene w mora sul. Byłem już chyba wszedzie. czy mógłby ktos mi napisac ( DOKŁADNIE ) jak tam dojsc bo juz obkrazyłem ja z 10 razy/
W Mora Sul?
Słabo pamiętam, ale znajdź Angara lub stań tam gdzie leży kamień teleportacyjny. Poobracaj się, a znajdziesz portal do wejśca- stoi przed nim jakiś Asasyn, chyba Fabio. Powinieneś dać radę, inaczej nie wytłumaczę.
Arena w Mora Sul rożni się od aren w innych miastach. Jest to duży budynek. Wchodząc do niego musisz zejść na dół, na "ring", by rozpocząć walkę. Oczywiście wcześniej musisz umówić się na tą walkę z kimś kto stoi przed areną.
Po wejsciu do mora sul trzymasz sie lewej strony przejdz obok tego kupca co kazal ci amulet kupic i wymienic go na yasmin i idz dalej prosto to niedaleko angara taki wielki budynek podobny do tego w bakareshu.
Budynek do którego dobiega ten gościu w 1.08 minucie filmiku to właśnie arena. To ten z niebieską zdobioną zasłoną na górze, stoi przed nią asasyn który przeprowadza walki (ten pod "namiotem").
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.