Alchemia w Khorinis

Status
Zamknięty.

Gucio

Member
Ludziska powiedzcie kto mnie nauczy alchemii w Khorinis :?: Czy to prawda ze Constantino uczy alchemii dopiero w 3 rozdziale :?: Konkretnie to zalezy mi na wywarze ze Szczawiu podnoszacy zrecznosc(czyli z Goblinimi jagodami). Jestem w 2 rozdziale. Help :!: :!: :!: :!:

Hunter

Member
w w mie[cie ten constanitno i jeden alchemik w miescie portowym puzniej sagita niedaleko farmy sekoba czy jakos tak wiencej nie wiem ale dla musisz dla nich cos zrobic dla sagity musisz przyniesc sloneczny aloes a dla tego w [porcie zadanie ale latwe jest

IMac...

Member
Słuchaj i się ucz...

Alchemicy (ZROBIĘ TEMAT ZE SPISEM NAUCZYCIELI DO G2!!!):
:arrow: Constantino (uczy czeladnika albo trzeba choć trochę znać się na alchemii): Eliksiry życia, Eliksiry Many, Eliksir Siły, Eliksir Życia...
:arrow: Saggita (Quest: "Słoneczny Aloes") Naucza: Eliksiry życia, Eliksiry Many, Eliksir Zręczności, Eliksir Many...
:arrow: Neoras (Trzeba być Magiem Ognia) Uczy tego samego co Saggita...
:arrow: Ignaz (Quest: "Niepamięć" - czy coś w tym stylu) Esencja życia, esencja many, Mikstura Szybkości...
Wejdź też na stronę Główną tego forum (że się tak wyrażę) klikając TUTAJ

Gucio

Member
A czy Constantino moze mnie nauczyc jak sie robi eliksir zrecznosci :?: Na tym mi zalezy...

IMac...

Member
Czego ja??

1. Neoras jest alchemikiem w klasztorze Magów Ognia...
2. Constantino nie uczy Mikstury zręczności (patrz mój poprzedni post w temacie)...

Rordian uczy też alchemi i u niego można się nauczyć robić miksturę zręczności. Jest on w tych podziemiach co jest portal do nowego świata, a jak już przeszedłeś do nowego świata to jest na tym placu co reszta magów wody.

Gucio

Member
Dzienx za info o Riordianie :!: Czy musze placic zlotem zeby mnie tego nauczyl :?:

Z@dzior

Member
Nie musisz płacić za nauke u Riordiana. Neoas uczy nie tylko magów ale i również palladynów. Chcesz mikstury zręczności?? potrzebujesz goblinich jagód. Zabijaj rycerzy oni je prawie zawsze mają a doświadczenie to mają zawsze.

Gucio

Member
Znalazlem miksturke zrecznosci blisko farmy Onara, w jaskini z Polnymi Bestiami
smile.gif
Ile sie placi PN za nauke robienia eliksiru zrecznosci u Riordiana :?:

Gucio

Member
No ktos na forum mowil ze tak ale jeszcze nie sprawdzalem
biggrin.gif
Na razie pakuje se postac w Khorinis bo chyba se nie poradze z postaciom na 9 levelu(a juz przeszedlem przez portal
biggrin.gif
wiec riordian jest juz w Jarkendarze.

Arch

Member
hehe Gucio dobre ale tak latwo nie odjde heheh... Sagitaa uczy alchemi tylk wez sloneczny aoles sprzed trola
smile.gif
i masz juz podstawy
smile.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom