[Ainardia]

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Początek nowej gry MMORPG... Ja jako główny admin gry mogę tylko powiedzieć, że dopiero zaczynam modyfikować tą grę, ale mam zamiar w przyszłym roku osiągnąć coś wielkiego z moją drużyną ;) Szukam dobrych programistów znajacych się na PHP ... Sam narazie się tym zajmuje, więc nie idzie mi to zbyt szybko ;] Jak jest jakiś chętny to proszę pisać do mnie na e-mail: tkcolt@o2.pl

Komentujcie gre... Mam nadzieje, że bedzie się Wam podobać.
Pozdrawiam.

http://ainardia.livenet.pl

Vampek

Weteran
Weteran
No, no, jestem pod wrażeniem. Na oko przypomina Vallheru, ale widzę, że z php jesteś nie od dziś. Brawo! Zapewne opierałeś się na Vallheru opensource. Ale to zupełnie co innego, niż beznadziejne, Lycosowe debiuty... jedna sprawa- ciągle trzeba odświeżać stronę, bo nic się nie wyświetla. Ale widzę, że jesteście na dobrej drodze...

A

Anonymous

Guest
...

Narazie jest jak jest, ale dopiero zaczynam. Mam zamiar całkowicie zmenić opcje i ich wygląd, lecz wszystko w swoim czasie ;) Za nieglugo bedzie juz domena .pl ...

Jak narazie tylko ja w ekipie znam php i dlatego potrzebuje kogos do pomocy ;) Sprzydał by się jeszcze jakiś grafik, ale to swoją drogą.

Nie wiem jak rozwiazać ten problem z odświeżaniem, bo niektórzy go mają, a niektórzy nie. Ja nie mam i nie wiem co mam zrobić żeby to naprawić ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom