30.000 Użytkowników

Status
Zamknięty.

Silden

RPG'owiec
VIP
Dni dzisiejszego, tj. 09.10.2010 r. o godzinie 18:15 zarejestrował się użytkownik z numerem 30.000! Jego nazwa brzmi robert22 i jest on dowodem na to, że portal G.Up coraz bardziej zachęca do siebie nowych userów. Cóż mogę więcej napisać... Czekajmy teraz na 40.000.

Oto dowód na moje słowa, "pstryknięty" przez Ela:
30tysicy.jpg

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No to chyba trzeba sobie na wzajem pogratulować tego że forum przyciąga nowych użytkowników :) Oby dalej tak było;]

HoteK

Obywatel
Tyle jest użytkowników bravo a naprawdę aktywnych mogę wyliczyć na palcach u nóg i rąk

szczurek

Menda serowa
Weteran
Wiedziałem kiedy wejść :)
30.000 - ta liczba przypomina mi posta o tym numerze, siedzieliśmy z Feo na forum i "kampiliśmy" czekając razem aż moment napisania posta o tym numerze nastąpi. Piękne wspomnienia.
Wtedy o użytkowniku z takim numerem nawet się nie myślało.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
No co tu powiedzieć. Wszyscy możemy być z siebie dumni, że przyciągnęliśmy i zachęciliśmy tylu użytkowników do zarejestrowania się na Gup.

30 000 to bardzo dużo użytkowników jak na stronę o tematyce Gothic, ze spokojem możemy powiedzieć, że jest to jeden z największych serwisów o Gothicu w Polsce.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Hotek, dzieje się tak dlatego że jest to forum o konkretnej, ściśle określonej tematyce, jeśli ktoś nie szuka tutaj niczego innego niż informacji na temat gry, to jest tak jak jest.

Co do samego jubileuszu to pozostaje tylko pogratulować i czekać do 40k, 50k i w końcu do 100k użytkowników.

Szczurek, też to pamiętam : ] stare czasy, bardzo stare : p

Kacperex

KacŚpioszek
Było by znacznie więcej =[
Super, że osiągnęliśmy tyle userów, teraz musimy czekać na 40.000 użytkownika.

HoteK

Obywatel
G4 powinno dodać nową falę .
SZczur jak ja cie dawno nie widziałem :D

Elessar

Inkwizytor
Weteran
http://img404.imageshack.us/img404/199/30tysicy.jpg I fotka na pamiątkę ^^.

Taa... 30 tysięcy, masa ludzi. Miło, że G.Up wciąż się rozwija. Trzeba też przyznać, że nową falę napędziło już samo demo. I o to chodziło :).

Ave

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Cieszę się, że czasem jak zaglądne na forum to trafiam w takie przełomowe chwile :D 30k to naprawdę sporo.

Byłem kiedyś na takim forum gdzie użytkowników tego typu, nagradzano jakąś tam rangą :) Fajna sprawa, ale brutalna rzeczywistość jest taka że ten user i tak nie napisał ani jednego słowa na forum - ot tak się zarejestrował ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Trzeba pamiętać, że gdyby nie 9 miesięczna (o ile dobrze pamiętam) przygoda z sandboxem (ban na googlach) to bylibyśmy teraz bliżej 40 000 niż dalej. Ale to "tylko" liczby, liczy się to, że tworzymy zgraną paczkę, która trzyma to forum w kupie, dzięki czemu rejestrują się tu coraz to nowi ludzie.
Tak czy siak, gratuluję z tej okazji Wam i sobie.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Szkoda tylko, że tych 30k userów za bardzo nie widać ^_^ aktywnych userów można na palcach jednej ręki policzyć, bowiem redakcji, moderacji itp. do nich nie zaliczam, bo to osoby summa summarum funkcyjne. Potrzeba nam, bratwa, marchewki, która by uciągnęła ten bur... domek dalej ;)

edit. 900-setny post ;d

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie nadążyłbyś czytać forum jakbyśmy mieli 30 koła aktywnych :p

Wolę zgrany team niż masę obcych mi ludzi. Tak czy inaczej to powód do dumy :)

Yeedi 3kk =3 000 000 :D zdeczka za dużo

Mistejk

HoteK

Obywatel
Yeedi 3kk =3 000 000 :D zdeczka za dużo
Liczy się team
Rulez number one - We are families

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Ja również gratuluje całej administracji Gothic Up, takiego sukcesu :). Pomyśleć, że wszystko zapoczątkował cLoNe_xx, a później wszystko przejął Kacperex. Cudowna historia.

Byle do przodu panowie i dorównać GS :).

Oczekujemy 40 000 użytkownika.

Pozdrawiam, sX.

daria

Szejn
Weteran
Witam :)

Gup to moje pierwszy forum i nadal jedyne ;) Cieszy mnie fakt, że trafiłam akurat tutaj... Gup ma już ładne, parę lat i nadal napływają do nas nowi.
Wiadomo, że większość z nich nie jest aktywna, ale zawsze, raz na jakiś czas ktoś zostanie, więc nie marudźcie :p Mam nadzieję, że razem z Wami będę mogła czekać na kolejne dziesiątki tysięcy userów, aż do starości ;D
Sukces.

Pozdrawiam, Daria.

Razor13

Member
Siemka .. 30k użytkowników to dobry wynik nigdy na żadnym forum nie widziałem więcej (prócz MPC) ..
Trzeba czekać na 100k :D i na 1kk :D to dopiero coś .
Ale trochę użytkowników jak widzę trochę po znikało :/
Ale dobrze jest i jak najlepiej niech będzie niech dalej przychodzą tu użytkownicy :D

Pozdr VerX

Dzyl

El Principe
Dobrze że forum się rozwija i ciągle rejestrują się nowi użytkownicy. Oby tak dalej, za kilka lat, a może szybciej doczekamy się z pewnością 40 000 użytkowników.

Vendetta

Deathproof
VIP
Ale nie słódźcie tak. Przecież w tych 30k jest pewnie ponad 10k botów, lub userów, którzy nie napisali żadnego posta, więc to zwykłe liczby na końcu forum. Nie mniej jednak gratuluję. Nawet żeby boty się interesowały forum tak bardzo, to już osiągnięcie :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom