2 Pytania

Status
Zamknięty.

Pavelot

New Member
Witajcie. Otóż mam takie 2 pytania: mianowicie jak zdobyć pancerz paladyna, jeśli się da, oraz co zrobić, żeby zadanie w V rozdziale "Hordy orkowych wojowników" (czy jakoś tak) zostało zaliczone. Co do tego drugiego to mam mapę z zaznaczonymi pozycjami orków. Zabiłem wszystkich tych hersztów i przyniosłem Hagenowi ich pierścienie. Jednak w jednym czy dwóch miejscach nie zabiłem wszystkich wojowników. Czy to może mieć znaczenie? Proszę o pomoc.

Najemnik@

Member
1. Jak juz udasz sie do bibliotek magow ognia i przeczytasz ksiegi (bodajze almanach) nauczysz sie automatycznie robienia runy bedziesz potrzebowal kamien runiczny i wode swiecona dzieki niej przeteleportujesz sie do pomieszczenia gdzie znajduje sie pacerz.

2. Mysle ze zabijanie zwyklych wojownikow nie ma nic do tej misjii bo i tak sporo ich jest na wyspie w lasach, zabiles pulkownika?
jesli nie to wyjdz z miasta przez polnocna brame i w prawo wejdz tam gdzie byl zwiadowca i idz az dojdziesz do jaskini z orkami.

Ragnarokma

Member
Zbroja Paladyna: (tylko jeśli jesteś paladynem)
W podziemiach klasztoru magów ognia (tam gzie wchodzisz po otworzeniu księgi dwór irdorath). w komnacie z demonami powinna być runa teleportacji albo opis jak ją zrobić. Użyj jej a przeniesiesz się do sali, gdzie na stole leży zbroja paladyna.

Hordy orków:
trzeba zabić wszystkich orkowych przywódców. Podobno mapa z zaznaczonymi punktami ich przebywania jest w ciele orka pułkownika niedaleko przystani ale tego nie sprawdzałem. Szukaj po wszystkich jaskiniach i kotlinkach:)

Pavelot

New Member
Aha dzięki za pomoc z pancerzem, nie wpadł bym na to. A pułkownika zabiłem. Myślałem, że jak zalicze to zdanie to mi hagen da pancerz paladyna, więc teraz nie muszę go zaliczać :p

E

Electric_Dragon

Guest
Tak mapa z pozycjami orkowych hersztów jest w jaskini niedaleko miasta. Ma ją orkowy pułkownik.

To ta jaskinia:

mapaorkqm1.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom