2 Opętanych

Status
Zamknięty.

juliX

New Member
mam taki problem, bo nie wiedzialem co robic to poszedlem do burdelu i ten koles zamienil sie w poszukiwacza (ahhh... ale to bylo swietne :D:d:D:D)
Pyrokar cos gadal zebym znalazl innych opetanych i narazie doszedlem do Fernando, ale nie wiem gdzie jest Maak i Vino (bo jego to porwali)

wiec tu mam pytanie, gdzie ten Maak i Vino? (koles na farmie mowil "tamto wzgorze" a ja to rozumiem przez to ze mam isc do wiezy Xardasa -.-)

ktos moglby mi zaznaczyc na mapie czy cos?

#edit

jeszcze jest taki dziwny problem, ze koles dal mi amulet na opetanie (przed tym uzylem eleksiru ofc) i dalej jestem opetany (a wypilem jeszcze raz) bug jakis?

#edit

Vina juz znalazlem, byl tam gdzie ornament, a Malaak gdzie jest?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jest niedaleko Groma, zobacz tę mapkę:

duzykhorinispj2.jpg

Poszukaj w tamtych okolicach, powinien być tam z kilkoma innymi farmerami.

Najemnik@

Member
jak jestes na farmie onara idziesz na lewo od corda (jak do obozu Dextera) tylko ze nie wlazisz na droge do obozu tylko dalej w las i tam masz w srodku skaly przestrzen w ktorej sa farmerzy i tam jest maalak.

juliX

New Member
znalazlem i mam juz 4 almarachy opetanych ale jest taki problem, ze dalem wszystkie Pyrokarowi i teraz nie wiem co dalej z tym bo w nich i w jego liscie sa te same osoby... w trybie marvina zabralem mu te almarachy (normalnie, nacisnalem na "o" ;o ) i nic z tego nie wyszlo... jedynie zarobilem 1800 exp i 1800 gp -.-

jeszcze jedno, jak vatrasowi mam powiedziec ze fernando dostarcza bron to on mi mowi ze jakiemus Martinowi mam to nakablowac, to gdzie on jest??

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Martin znajduje się w dzielnicy portowej...tam gdzie trenują Paladyni...stoi przy drzewie....jedyne w okolicy więc nie powinieneś pomylić :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom