10.000

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Dziś w nocy na naszym forum zarejestrował się użytkownik, który stał się 10.000 userem naszego forum.
Myślę, że warto o tym wspomnieć, gdyż fajnie się patrzy jak forum z dnia na dzień rośnie w oczach.
Cóż mogę sobie jak i Wam życzyć, tylko tyle żeby następny taki temat został napisany przy 100.000 userach.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Aż sie łezka w oku kręci. Pamiętam jak na forum liczba userów nie siegała nawet tysiąca a teraz prosze.
Pamiętam też jeden z takich jubileuszów, siedziałem wtedy na forum chyba z Feo ( pozdro ;p ) i byliśmy świadkami nabicia posta numer 30.000 :) Teraz jest ich prawie 100.000 wiecej. Ile ja tego przeczytałem to sie w głowie nie mieści :p

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Taa, wzruszająca chwila :p... W nocy było 10000 a już jest 10017 ;]... W sumie forum rośnie w oczach ale jednak nadal nie jest to, to co kiedyś, pomimo kilkukrotnie mniejszej liczbie userów było wspaniale... Taa, to tyle z wspominania;)...
Pamiętam jak rok temu cieszyłem się że napisałem bodajże 40.000 posta a teraz już jest ich 124697 :D. W sumie do końca roku będzie z 200000 ;P.

CYTAT
tylko weźmy się za to co jest tu i teraz aby było jeszcze fajniej ;P...

Dla mnie kiedyś było lepiej :p, teraz mnie nikt nie lubi :p

CYTAT
Czy mi sie zdaje, czy ty miales nick Lord Jodełko-Paladyn?

A won mi stąd:p! Tak miałem i clone mi na szczęście zmienił... A właśnie, cLoNe_xx to była wspaniała osoba, póki nie wciągnął ją WoW :p.

Dzięki miło to słyszeć ale serio to wow to tylko 50% miał w tym udziału :p

Reynevan

de Tréville
Na zdrowie? Heh, chyba tak trzeba powiedzieć. Na zdrowie temu forum. Piękna chwila, ale takich było i będzie wiele. Chwile, w których g.up chodź na chwilę przestawał być tylko forum o Gothicu a był czymś więcej... jakby rodziną...

A, Jodełko, może nie narzekajmy jak to było kiedyś (to już jest chyba niemodne, bo od dawna przy byle jakiej okazji się pojawia... sam też kiedyś zgrzeszyłem takim zrzędzeniem), tylko weźmy się za to co jest tu i teraz aby było jeszcze fajniej ;P...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Heh miło poczuć, że dołożyłem swoją cegiełkę do tych 10 tyś xD
Nie każdy się z tego cieszył zapewne ale i tak warto było
Od kiedy tu jestem wszystko jakoś zipie :] i oby pozipało jeszcze długo
i zdrowia adminowi by zdążył osiwieć i zostać dziadkiem a GUp nadal będzie stało :)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Dobra, przepraszam... i tak nie zależy mi na kontynuowaniu tej bezsensonej kłótni - pogódźmy się.
CYTAT
Dla mnie kiedyś było lepiej tongue.gif, teraz mnie nikt nie lubi tongue.gif
Czy mi sie zdaje, czy ty miales nick Lord Jodełko-Paladyn? :D

Kiedyś to się działo, np. w Zbójach za czasów Bobka_666 i Feomathara, wtedy kiedy był Mag Ognia, etc, etc... Teraz forum trochę (a nawet nie trochę) wymarło. No i gdzie są magowie?

Cieszę się, że należę do tej społeczności... Cieszę się również, że mogłem pomóc zarówno przy jubileuszu 1000 userów, tak jak i tym :D Jestem tu nawet dłużej od Kaca :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Taa kiedyś było lepiej... poza tym młodzi userzy mieli szacunek do tych co są tu już trochę. Teraz się trochę zmieniło tongue.gif

Może było by tak samo, gdyby starzy userzy traktowali w taki sam sposób "świeżaków"
a nie obnosili się jak władcy świata i traktowali nowych jak tych gorszej kategorii
To działa w dwie strony....a jeśli ktoś traktuje kogoś jak śmiecia to czemu ten drugi ma być grzeczny????
prosta logika

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Niby forum zmieniło się na gorsze, ale za to ostatnio mamy system RPG, który że tak powiem dodatkowo zachęca do odwiedzania forum, przynajmniej tych co grają. Nie ma co zrzędzić, jak mówi Rey, było minęło ale dalej warto tu siedzieć, inaczej by nas tu nie było.
Od ostatniego czasu zauważyłem, że forum zaczyna odwiedzać znowu więcej userów co mnie dodatkowo cieszy.
G.Up istnieje już kupę czasu i doczekało się 10.000 userów. Szkoda, że wśród nowych jest mało barwnych postaci, większość wpada, bo ma problemy z GIII, ale w końcu my też tak zaczynaliśmy w większości.

Nie rzucajcie w siebie gównem, to swego rodzaju jubileusz, a nie kto ma racje, czyż nie?

Kacperex

KacŚpioszek
Dzisas
temat miał być dla wymiany radości, wspomnien itd.
Forum kiedyś było inne, dziś jest inne za rok będzie jeszcze inaczej. Tak już było jest i będzie czas nie stoi w miejscu niestety, choć bardzo by się chciało zatrzymać to co najlepsze.
Tworzylismy historie, tworzymy i będziemy ją tworzyć, a to jak ona będzie wyglądac zależy tylko od nas.
tak więc zamiast narzekać na to jak jest - a jak było, warto coś zrobić aby było lepiej!

Off topic będzie karany.

Megarion

El Presidente
<snif><snif> Według numerka przy moim avku, kiedy się rejestrowalem, było nas <was> ponad kilkuset, a teraz jest już "troszkę" więcej ^^ Zadziwiający jest postęp technologii i dostępu do nich :p A jeszcze bardziej ciekawy jest upór tych, dzięki którym to forum wracało po pewnych perypetiach (i tych, którzy znów z niego korzystają).
Tak na marginesie - zróbcie coś, bym mógł zagrać w waszego o wspaniałego RPGa :p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
CYTAT(szczurek @ 22-08-2007, 14:07) [snapback]151050[/snapback]
...
Pamiętam też jeden z takich jubileuszów, siedziałem wtedy na forum chyba z Feo ( pozdro ;p ) i byliśmy świadkami nabicia posta numer 30.000 :)...

Szacun że pamiętasz takie rzeczy :) . Chodź w sumie tez coś mi się przypomina :)

Ale żeby nie było OT, gratuluję 'wybrańcowi' numerka 10k ;) i życzę następnych 10k albo i 100k userow ;)

pozdro

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Tak kiedyś to były czasy... już niewielu pamięta o postaciach jak Borys,Strażnik Świątynny,Vampek, King, Reven i reszta starej paczki, kiedy ja byłem tu nowy przyjeli mnie naprawde ciepło. Teraz naprawde ich brakuje... opowieści klanowych i słynnego "kwak" Vampka mimo iż był pingwinem. :)

Mówimy o pięknej przeszłości ale jestem pewien że kiedyś będziemy wspominć i tę chwilę z uśmiechem na twarzy. Forum ma teraz charakter o którym zorientujemy się kiedyś.

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom