Życzenia Świąteczne!

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie,
Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie.
Powspominacie dawne czasy,
popróbujecie Świąteczne frykasy.
A potem odleci i skryje Go mrok,
lecz Ty się nie martw - wróci za rok.

Wszytskim użytkownikom portalu Gothic up składam serdeczne życzenia w imieniu Administracji. Tysięcy postów na forum i zera warnów!

p.s. w tym miejscu możecie życzyć sobie na wzajem czego tylko chcecie.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
A ja w imieniu swoim i redakcji życzę wszystkim wesolych świąt. Moderatorą mniej pracy, redakcji pomysłow na działy, userą wielu mądrych postów, a n00bki nich znajdą rozum pod choinką:) .
Mam nadzieje ze kazdy z was znajdzie pod choinką to co bedzie chciał, nawet jeśli sam sobie to bedzie musial kupić (np. mój kumpel i ja ;d). A tym ktorzy jeszce nie maja ostatniej części wspaniałem gry o nazwie Gothic serdecznie zyczę zebyście ją znaleźli tak ^_^.

PS:
Tysięcy postów na forum i zera warnów!

Masz na mysli takie statystyki ;f ^_^:

Ostrzeżenie: (0%)

PS2: O kurde 1400 post hehe :).

Cisu

Member
Ja równierz chciałbym życzyć wszystkim userom zdrowych i wesołych świąt :) Modzi niech mają mniej pracy w upominaniu tych spamujących, a oni niech się tego oduczą :) JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT :) (caps specjalnie mam nadzieję, że warna nie zarobię x])

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
I ja dołączam sie do życzeń, oby te święta były dla was udane a ilość prezentów przerosła najdziksze oczekiwania :D. Wszystkim Userom Gothic Up WESOŁYCH ŚWIĄT...

...życzy Godfather

Roni

Member
Ja jak poprzednicy życzę wszystkiego najlepszego dla userów Gothic Up :) Administracji życzę, żeby nie było spamerów na forum i mieli jak najmniej pracy :) Wesołych świąt użytkownicy G UP.

halek

Member
Życzenia muszą być :p Tak więc, administracji życzę sukcesów zarówno tu jak i w normalnym życiu, a także żeby była otwarta na sugestie userów. Forumowiczom życzę, aby święta upłynęły im smacznie i wesoło, w rodzinnej atmosferze (a także ofc góry prezentów)i małego kaca po Sylwestrze. Stronie życzę jak najmniej spamerów, "dyzortgrafuw" i botów reklamujących strony xxx, a także aby rosła w siłę, i była zasypana falą nowych, wartościowych userów :)

A sobie życzę opadów śniegu, których narazie nie uświadczyłem :p

Wysoki93

Active Member
Ja od siebie też chciałbym wszystkim userom i założycielom strony życzyć wszystkiego najlepszego i spędzenia szczęśliwych godzin przed Gothiciem albo tą stronką :)
A więc Merry Christmas <_<

Dark Shadows

Active Member
Nie dam tu wierszyków, bo najlepsze są życzenia wymyślone przez siebie. :p

Wszystkim na forum ( bez podziału na adminów, modów itp. święta są dla wszystkich ;) ) życzę wesołych świąt, pełno prezentów pod choinką, radości, rodzinnej miłości, zdrowia, nowych dobrych znajomości, nowych miłości :D, pieniędzy, dobrego jedzenia na Wigilie, pomyślności, szczęścia, powodzenia, braku zmartwień, wielu szczęśliwych chwil i całej reszty.

Po prostu Wesołych Świąt i do Nowego Roku. :D

Ps: Rozpisałem się. :p

Pozdrawiam.

Laska

Active Member
Я поздравляю вас с Рождеством!!!

Miałem całe życzenia po rusku napisać, ale mi się nie chce (to powyżej pisałem 3 minuty :p ), więc napisze po polsku: Mnóstwa postów, żadnych spamerów, żadnego zastoju na forum i wszystkiego najlepszego życzy
Laska

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva i s Novim Godom (nie mam cyrilycy;p pomino upływu czasu nadal umiem rosyjski^^)

In questo mese di freddo e di gelo
Tanti regali arrivan dal cielo
Accompagnati da un buffo barbuto
Vestito di rosso e al quanto paffuto
Ha una risata che riscalda il cuore
E cerca di notte riparo e calore
Scende in silenzio da ogni camino
Per donare un sorriso ad ogni bambino
A lui non importa la razza e il colore
Ma ciò che desidera è un mondo d'amore
Sullo slittino svolazza nel cielo
E cosparge i tetti di zucchero a velo
Sorride alle renne felice e beato
Orgoglioso e fiero del regalo donato
E sognando per sempre una pace totale
Lui augura a tutti un FELICE NATALE
<mam włoski na studiach, coś umiem chyba;] >

Cieszę się na myśl, że Boże Narodzenie przekreśla wszelkie nieporozumienia, obojętność, zło które niestety charakteryzują życie wielu ludzi i pozwala na wielkie otwarcie serc. Życze wszystkim wszystkiego naj.
I cordiali auguri di buon e calmo Natale e tante cose di ogni giorno di Anno Nuovo 2007.
Serdeczne życzenia milych i spokojnych Świąt i wszelkiej pomyślnosci każdego dnia Nowego Roku 2007.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ziomki szczurek was pozdrawia i życzy wszystkim wesolych świąt :).
Neta bedzie mieć w nowym roku dopiero;/.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom