Świateczn Piosenka

bobek_666

sex beast
Weteran
Mamy czas świąt. Lud pedzi na zakupy, stroi sie choinki, piecze ciasta i basta
tongue.gif
. Dobra, ale nie o to mi chodzi...W czwartek organizujemy w klasie "wigilijkę". Jedni tak jakieś ciasta przyniosą, drudzy talerze, trzeci inne pierdołki, a ja mam przynieść muze ;/.

A wiec:
Dj. Bobek szuka jakiś światecznych piosenek. Prócz kolęd. Chodzi mi o coś w stylu "White Christmas", "Last Christams", czy "Let it snow". Może znacie jakiś fajne piosenki POP, czy rock o tematyce światecznej.

Z góry dzieki. Bobek.

halek

Member
Ja polecam Chris Rea "Coming home for christmas" Super świąteczna piosenka. Gorąco polecam. A porócz tego włącz Kazaa i wpisz Christmas.
tongue.gif
No i może Disney Song: 12 days of christmas. Fajowa piosenka
biggrin.gif

Moozi

Member
Akurat zasysam pare piosenek świątecznych (ten sam problem). Polece ci program który polecił mi Jey Key
laugh.gif
nazywa się Morpheus. Można go ściągnąć z tej strony www.morpheus.com. Ogromny zbiór piosenek z całego internetu oraz teledysków itp. Mi zasysa z prędkościa 20 - 30 kb/s (mam neostrade 256). Polecam wszystkim.

WESOŁYCH ŚWIĄT

No cóż ja znam ale to nie jest POP... Chodzi mi o piosenke KoRn'a-Christmas Song. Odziwo jest nadzwyczaj spokojan. Zadnego unoszenia głosu. Więc poleca. Sciągnąłem ja przez Morpheus. Piosenka jest nawet szydząca więc myśle, że sie spodoba. Pozdro!!

I WESOŁYCH ŚWIĄT FOR ALL!!!!!

Efremz

Member
Blink 182 - I Won't Be Home For Christmas, o ile Twoja wychowawczyni nie zna angielskiego oczywiście xD

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Co prawda napisałeś "prócz kolęd" ale rockowe kolędy chyba być mogą
smile.gif
Jak ktoś nie słyszał to polecam. [autorstwa Hetmana].

Gothi Out

Do góry Bottom