Światełko Na Bagnach

Status
Zamknięty.

Vego

New Member
Dosyć długo gram w g1 i wcześniej już to widziałem, ale nie zamieszczałem tego bo mi wylatywało z głowy. Teraz mi się przypomniało, że na bagnach, niedaleko bariery, gdzie pływają błotne węże, jest taki "piedestał" z pnia a na nim takie fioletowe promienie. Nie wiem co to jest. Jak ktoś wie to prosze o odpowiedż.
wink.gif

cichy

Member
Hmm, też sie nad tym długo zastanawiałem i doszedłem do wniosku że jest to jeden z punktów w których stał jeden z magów tworzących bariere, chociaż może się myle, być może jest to taki dodatek który tworcy umieścili w grze aby gracze mieli się nad czym zastanawiać...

Kan

Member
Em. Wiesz. Ja też to widziałem i z tego co wiem to nic innego jak zwykły element otoczenia. Fajnie to wygląda ale poza tym nic specjalnego nie robi. Nie słyszałem także aby w jakimkolwiek queście była notka o tym miejscu. Tak naprawdę jest sporo „podejrzanych” miejsc które nie pełnią żadnych funkcji

szczurek

Menda serowa
Weteran
QUOTE (cichy)Hmm, też sie nad tym długo zastanawiałem i doszedłem do wniosku że jest to jeden z punktów w których stał jeden z magów tworzących bariere,

To raczej nie możliwe bo bariera przybrała rozmiarów i to kilka krotnie, a to miejsce jest tuż przy końcu bariery.

Ja myśle że początkowo twórcy mogli mieć zamiar zrobić z tym jakiegoś qesta o zaginionej świątyni/cywilizacji ale zmienili zdanie ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom