Śniący i Sekta

Status
Zamknięty.

Nazgul

Member
Tak sobie pomyślałem że jak się naciśnie F (na klawiaturze) to widzi się z oczu bohatera no i jak zobaczy się na zbroje Strażnika Świątynnego to tam jest głowa Śniącego ale przedstawiona jako czaszka demona i tak pomyślałem jak mogli wiedzieć jaki jest znak Śniącego (czyli czaszka demona) skoro myśleli że to bóstwo a nie demon?
:D 8) :?

PS.Niech światło Innosa spłynie na was. 8)
PS.Na potęge wrzechpotężnego Beliara. 8)

KING

Weteran
Weteran
Po pierwsze Nazgul zdaje sie ze ten temat już był ale dobrze jak zapewne wiesz Y'Berion widział w wizjach Śniacego i jak on wyglada wiec kazał zrobić zbroie dla swoich strażników z podobizna Śniacego po środku proste nie 8)

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
poza tym to człowiek stwarza wizerunek bóstwa. taki chcieli i taki mają. mnie to i tak nie przeszkadza, Straż Światynna jest najlepsza.
Niech nastąpi przebudzenie Śniącego!!!

Nazgul

Member
poza tym to człowiek stwarza wizerunek bóstwa. taki chcieli i taki mają. mnie to i tak nie przeszkadza, Straż Światynna jest najlepsza.

Hłopie przebudzenie było już zrobione przez orków ok 1000Lat. :p

GaNdi

Weteran
Weteran

Nazgul nie podniecaj się,a przebudzenie śniącego nie zostało dokładnie określone,tylko dane wprzybliżeniu,że odpowiada to czasom średniowecza

Nazgul

Member

Nazgul nie podniecaj się,a przebudzenie śniącego nie zostało dokładnie określone,tylko dane wprzybliżeniu,że odpowiada to czasom średniowecza

Kolego a czym się tu podniecać ja napisałem około 1000 500 lat
Xardas powiedział że to się stało kiedy ludzie i orkowie byli bardzo młodym rasom. :p 8)

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
koledzy, jako Strażnik Świątynny zakończyłem post frazą stosowaną przez bractwo Śniącego. nie było moją intencją wywoływanie dyskusji kto i kiedy przebudził Śniącego. zresztą jak mówił szaman orków Ur Shak (bez skojarzeń :) ) znowu ma ono nastąpić.

GaNdi

Weteran
Weteran
koledzy, jako Strażnik Świątynny zakończyłem post frazą stosowaną przez bractwo Śniącego. nie było moją intencją wywoływanie dyskusji kto i kiedy przebudził Śniącego. zresztą jak mówił szaman orków Ur Shak (bez skojarzeń :) ) znowu ma ono nastąpić.

Ciekawe bo jak Śniącego wciągneło to jak tam mógł zasnąć

KING

Weteran
Weteran
Taio to prawda ja też odejde od tematu zdaje mi sie że te zbroie maja lwa i ma to coś wslólnego z Lee i służba u króla gdyż w g2 wyraznie widać flagi które przedswawiaja gryfa

KING

Weteran
Weteran
Światyni :?: :?: to jest mała kaplica albo kościułek ale racja też tam jest co to wspólnego z paladynami :?

Xardas_13

Member
Chyba im chodzi o ten mały kościułek, który leży niedaleko miejsca, gdzie najemnik Dar jara zioło.

bobek_666

sex beast
Weteran
QUOTE Po pierwsze Nazgul zdaje sie ze ten temat już był ale dobrze jak zapewne wiesz Y'Berion widział w wizjach Śniacego i jak on wyglada wiec kazał zrobić zbroie dla swoich strażników z podobizna Śniacego po środku proste nie 8)

Y'Berion był jak św. Faustyna....tyle że ona jesusa widziała
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom