Łowcy Druidów

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Mam problem ... Runak "Druid Cieniostwór" dał mi zdanie zabić Gunock'a :) Ale problem tkwi w tym, że nie wiem gdzie jest ... Na poczaku gdy wszedłem do Geldern był w mieście przy południowej bramie, powiedziałem jakis tam tekst, a później zniknął jak bodajże rozmawiałem z Nemrokiem ... I teraz gdy zabiłem Ballock'a musze ubić Gunock'a ... A gdzie jest ta menda ??? Ponoć ma być na poł. od Geldern, rzeszukałem "chyba wszystko" ... Ale go nie znalazłem ... Przeczesałem cały teren od Geldern do Trelis i nic ... Jak można to z prosiłbym dokładny opis lub zaznaczenie na mapce :)

P.S. Tylko nie piszcie, że jest na mapie zaznaczony na g.up bo patrzyłem i jego akurat nie ma <!> Posiadam również inne mapy i też go nie mam zaznaczonego ...

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Rzeczywiście siedział przy południowej bramie... Trzeba było go skopać i zagrozić donosem do Groka.... Mogłeś go wtedy zabić.. ale jak tego nie zrobiłeś to nie wiem gdzie jest :(. Możliwe że ruszył dupsko i poszedł do swojej grupy (którą przez lenistwo Gunocka dowodził Kappoth (Akurat Kappoth jest zaznaczony na mapie nr.59).

Pozdrawiam

k4si4

New Member
Gunock siedzi w chacie w Geldern. mam problem z zabiciem go bo nie wiem jak go wyciągnąć poza miasto :/ bo jak zabijam go w chacie to cale miasto na mnie rusza :(((

Potak

Member
W której chacie ??? To spróbuj go raz walnąć, tak aby Cie gonił i za mury z nim i tam go ubij :) Gdzie, która chata ???

valdes

New Member
On siedzi w chacie przy bramie w Geldern przez, która idzie się min. do Wilczej Kopalni. A jak wchodzisz przez tą bramę do miasta to jest chyba pierwsza chatka po lewej stronie jak idziesz do przywódcy miasta.

bredpl

Member
Jeśli chodzi jak zabić Gunocka to po prostu, jak będzie spał w swojej chacie to podchodzisz do niego i zaczynasz go atakować. On się budzi ty atakujesz cały czas aż w końcu pada na ziemię a wtedy go dobijasz. Nikt nie powinien zwrócić na to uwagi, mogą jedynie spytać czy to ty mordujesz ich ludzi, wtedy odpowiadasz nie i po sprawie. ;) :D

Pozdrawiam ;)

Potak

Member
To ja mam chyba Buga, bo w całym Geldern, a tym bardziej w tej chacie obok bramy go nie ma <_< Co za shit ... Szukałem go wszędzie, a w zasadzie po tym jak z nim rozmawialem, że go sprzeddam Grokowi on nagle sie rozpuścił w powietrzu, a musze go zabić bo Druid mi zlecił takie to zadanie :angry:

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(Potak @ 23-04-2007, 00:12) [snapback]139309[/snapback]
To ja mam chyba Buga, bo w całym Geldern, a tym bardziej w tej chacie obok bramy go nie ma <_< Co za shit ... Szukałem go wszędzie, a w zasadzie po tym jak z nim rozmawialem, że go sprzeddam Grokowi on nagle sie rozpuścił w powietrzu, a musze go zabić bo Druid mi zlecił takie to zadanie :angry:

może zrób już rewolucje i wtedy się pojawi, poprostu przybiegnie z Tobą walczyc...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom