Rasta Team-filmiki

Status
Zamknięty.

Kan

Member
He he, ta akcja z pierwszego filmiku istotnie wam się udała :D . Totalni ludzie demolka, zastanawiam się jakie miny mieli ludzie z osiedla znajdujący się przypadkowo w pobliżu :p . Drugi filmik też spoko, co prawda wole sobie popatrzyć na udane akcje, no ale nie od razu Rzym zbudowano. Życzę miłych skoków. :)

doctor

Wariat
Weteran
buahahaha te
3 sposoby na scianke sa makabra :D:D:D
ten mlody nic sobie nie zlamal ? :p jakby na mnie spadl taki murek to chyba bym wykitowal :D
jakis kaskader z niego ? :D

Shrat

Przywódca Magów
looz nic mu się nie stało eehh no może troche się zadrapał ale to wszytko, dlamnie najgorsze jest to że ja chciałem po nim to spróbowac:>
ps-niedługo będzie filmik RT crash 2006 2
owned

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Stronka naprawde spoko, jeżeli była pisana w php/html'u to gratsy dla tego kto ją pisał. Grafika strony nawet spoko, kolorystyka miła dla oka, logo nawet dobre, przyciski super ;]. Jednak są 2 minusy, pierwszy z nich to forum, jak tylko zobaczylem adres "....fora.pl" zniechecilem sie do czytania go,nawet jak phpBB chcieliscie mozna bylo go u siebie zainstalować ;]. Drugi minus to mianowicie to że filmiki są na downloaderach, co mnie bardzo zasmuca ;p, gdyż nie kożystam z nich, i nienawidze tego. Dlatego też doradzam dawanie ile dacie rade na serwer, a to salto w tył młodego nawet fajne, ale on sie nie połamał ? :p :ph34r:
A jeszcze jeden błąd zauwazylem ale to taki mało znaczacy, mianowicie hiperłacze "Najlepsze" powinno być widoczne tylko w filmikach, a nie wszędzie.
To tyle, stronka ogólnie tak na 3/5 ;].

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom