Pytanie Głupie, Ale Nie Wiem :(

Status
Zamknięty.

Malaczek

Member
Czy jak chcę grać uczciwie to mogę używać bugi czy to będzie nie uczciwie?

Co więcej napisać?
Plis nie dawać warna

mistrz10

New Member
Zależy od sytuacji w której się znajdujesz. Jak jest jakiś bug, który powoduje, że będziesz miał np.: xxx siły, to nie będzie uczciwe, ale gdy tylko chodzi o to, żeby gra dalej ruszyła, bo przez innego buga nie możesz jej przejść to jak najbardziej uczciwe.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
spoko bugi nie liczą się tak samo jak bezpardonowe czity.
Ja np. od kiedy skapnąłem się jak spadać z dużej wysokości nie zabijając się to przyznam, że z wygody zacząłem używać tego systematycznie. Nie powinieneś się tak przejmować, każda gra ma mniejsze lub większe bugi...i świat się nie zawali jak sobie czasem pomożesz korzystając z niedopatrzeń twórców

Malaczek

Member
Aha czyli podam jednego buga jak wyjmę broń i w dostane się do zamku bo będą kazali schować broń a ja bezkarnie przejdę koło Thorusa i Kuszników to uczciwe?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Masz swój rozum...i sam umiesz zdecydować jaki bug jest drobiazgiem a jaki nie......ja takiego buga w życiu nie wykorzystałem i nie wykorzystam...wykaż się inwencją i pomyśl sam

kondzio1993

Member
No to i ja wtrącę swoje trzy grosze:

Wg mnie wykorzystywanie bugów w celu przyspieszenia fabuły, dostania się do lokalizacji do których dostęp jest ograniczony psuje zabawę i nie polecam tego typu zabaw.

Za to jeśli chodzi o spadanie , przeskakiwanie przez mury - czyli wszystkie tricki powodujące SZYBSZE wrócenie stąd dotąd są jak najbardziej na miejscu - rozgrywka nadal jest klimatyczna - poprostu czasem szkoda czasu na szukanie drogi aby zejść z jakiegoś klifu itp.

Pozdrawiam.

Thran

Che Świniara
Jeśli grasz normalnie a trafi ci się bug to się nie przejmuj to jest norma w całej serii niestety ;) ja pamiętam jak w G2 miałem buga że Orkowie baa wszystkie NPC mnie olewały i jedynie co mogłem zrobić to wczytać grę.

Tak więc się nie przejmuj bugi nie są zależne od ciebie ;)

__|Wenzel|__

New Member
Tak naprawdę ta gra posiada masę wieloróżnorodnych bugów.Kilka razy musiałem grać od nowa a czasem wcześniejszy serw ratował,więc to nie zależy od ciebie

Dzyl

El Principe
Gothic 1 nie ma tak dużo bugów jak pozostałe częsci.Choć w Gothic 2 większośc bugów jest korzystnych, a w Gothic 1 większośc jest niekorzystnych...Ale jeżeli chodzi o bugi takie jak np. Zwiększenie sobie siły do ilu sie chce, to wtedy to psuje całą zabawe i jest nieuczciwe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom