Ohaio

Hadriell

New Member
Nazywam się Krzysztof i mam 21 lat. Jestem z Częstochowy. Aktualnie studiuję i jestem zadowlony, bowiem moje studia są proste jak budowa cepa i na dodatek za nie płacę, więc nie wywalą mnie tak łatwo. ;>
Studiuję Turystykę i Rekreację i szczerze mówiąc, sam nie wiem jak na tym kierunku wylądowałem. Nie wiem, może byłem nieprzytomny składając papiery, bądź kosmici przejęli władzę nad moim ciałem, nie wiem.
Dobra, coś o mnie: Wiecie ile mam lat i jak mam na imię i skąd jestem. Powiem jeszcze, że moim hobby, a niektórzy mówią, że nawet obsesję mam na tym punkcie, są książki. Kocham je i czytam bardzo dużo, nawet na zajęciach na uczelni. Lubię także pisać swoje własne rzeczy: opowiadania, eseje i inne rzeczy tego typu. Lubię także gry komputerowe.
Mangi czytam od groma i sam się zdziwiłem jak to wszystko policzyłem ile tego przeczytałem dotychczas, bowiem wyszło tego około 30 różnych mang zaczętych i skończonych bądź czytanych na bieżąco.
Anime także lubię i mam bzika na punkcie tylko i wyłącznie dwóch anime - Clannad (seria jeden + After Story) oraz Nodame Cantabile (które wręcz ubóstwiam).
Muzyki słucham każdej: Rock, Pop, Metal, Rap, Disco Polo, Techno. Słucham wszystkiego co wpadnie w rękę. Po prostu doceniam wszystko co stworzyli ludzie, którzy chcieli pokazać się ze swojej artystycznej strony. Obecnie przysłuchuję się muzyce klasycznej, właśnie leci Bach.

Jak już gdzieś napisałem: Będę się udzielać tylko w dziale o Risen, ciężkich tematach czysto filozoficznych oraz w twórczości własnej, w której zamierzam zamieszkać na parę ładnych tygodni.

Jak tu trafiłem? A dzięki temu, że na instrukcji do Risen jest adres strony waszej. ;P

Hadriell pozdrawia.

Najemnik@

Member
Troche sie rozpisałeś :D dawno nie wiedziałem tak długiego powitania, ale to świadczy o czymś dobrym, przestrzegaj regulaminu, zostań na dłużej, nie ważne w jakim dziale byle byś był aktywny.

Hadler

Member
Witaj Hadriell , już cię lubię. Clannad i Clannad After Story, też obejrzałem i uważam, ze to świetne anime. Jak już Najemnik@ wspomniał, udzielaj się, przestrzegaj regulaminu itd. Pozdro

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Jak Najemnik wspomniał nieźle się rozpisał ;) Oby tak dalej było. Przeczytaj regulamin, nie popadaj w konflikty z prawem forumowym, dołącz do jednej z gildii i jeśli czas Ci pozwoli to także do Zakonu ;)

Studiuję Turystykę i Rekreację

Heh, brat studiuje Geografie i Turystykę ;] Zapewne bardzo podobne;] O ile to nie to samo...

Gaan

Handlarz
Jak już poprzednicy napisali: udzielaj się i wstąp do zakonu i jednej z gildii. Cichy głos w głowie kusi by powiedzieć: Dołącz do Najemników - ale wybor należy do ciebie

Hadriell

New Member
Troche sie rozpisałeś :D dawno nie wiedziałem tak długiego powitania, ale to świadczy o czymś dobrym, przestrzegaj regulaminu, zostań na dłużej, nie ważne w jakim dziale byle byś był aktywny.
A to, to spoko. Regulamin przejrzałem i tak naprawdę nie czytałem, bo na każdym forum jest taki sam praktycznie. ;P

Witaj Hadriell , już cię lubię. Clannad i Clannad After Story, też obejrzałem i uważam, ze to świetne anime
Bwah, Clannad to cudo. Uwielbiam płakać na filmach i anime, szkoda tylko, że tak mało rzeczy umie mnie do tego stanu doprowadzić. ;P

dołącz do jednej z gildii i jeśli czas Ci pozwoli to także do Zakonu
Gildia? Może, może. Zakon? Orientuję się już co to, ale o Gothicu tak dobry nie jestem. ;P Co najwyżej Risenowski Zakon. ;D

Heh, brat studiuje Geografie i Turystykę ;] Zapewne bardzo podobne;] O ile to nie to samo...
Mamy najpewniej praktycznie te same przedmioty, jednak u niego będzie nacisk na Geografię Turystyczną, która u mnie była tylko przez 2 semestry.

Niezmiernie miło mi to usłyszeć
;D A mnie jest niezmiernie miło, że Ci miło. ^^

Kocham komentować każde zdanie. :>

Electric Dragon

Majster
Weteran
Nieźle, powiem. Szczególnie cecha nagminnego czytania książek mnie zainteresowała w Twoim przywitaniu. Ograniczasz się do gatunków, które reprezentują książki w Twoim poście w dziale 'Książki'? Z Tolkiena oprócz Władcy i Hobbita przeczytałem jeszcze Silmariliona tylko. Gemmela czytałeś coś ? Polska literatura fantastyczna?

Eldoor

New Member
Witam również ;)
Mam nadzieję, że jako nowym użytkownikom tego forum, będzie nam się dobrze współpracowało. W jakimkolwiek znaczeniu tego zwrotu ;)

Do góry Bottom