Ognisty Golem

Status
Zamknięty.

mistrz10

New Member
Witam!
Pokonałem już Lodowego Golema (jedną kulą ognia), Kamiennego Golema, ale z Ognistym mam problem. Jest NIEZNISZCZALNY. Próbowałem wszystkim, czarami ognia, wody, lodu, bractwa. Nawet młotem. Bryła Lodu nawet go nie zamraża. Czy to jakiś bug? Wiem, że można go pokonać tylko czarami kręgu wody i próbowałem, ale to nic mu nie robi. Pomóżcie! Pozdrawiam Glorfindel

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja go rozwaliłam lodowymu strzałami - jedną po drugiej ale cały nie pdał tylko był "ranny" potem mieczem dobiłam.
robiłam to na raty z miksturami szybkości. dziabłam lodową strzałą i w nogi coś zjeść i na nowo i tak aż mi się kończyły strzały a golem był tam gdzieś w połowie ranny. potem z miecza dobiłam go :p

Dzyl

El Principe
Lodowe strzały troche za słabe, spróbuj piorunami kulistymi.Bo moze walisz go ze z byt slabych czarów wody...Próbuj z czarami energi, czyli błyskawica, piorun kulisty itp.Jak sie nie uda to znaczy ze to bug.

mistrz10

New Member
Nic nie działało, ale jak wczytałem już wszystko było w porządku. Piorunami kulistymi go z łatwością rozwaliłem. I już wybieram się po Ulu-Mulu.
Ale nie miałem runy więc wpisałem kod na nią, a potem wywaliłem równowartościową ilość innych przedmiotów czy to jest fair? Mógłbym się wrócić do magów i ją kupić, ale bym dużo czasu stracił.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Twoja wola, zrobiłeś jak uważałeś za słuszne.

Temat zamykam bo dowiedziałeś się tego co chciałeś, a zaraz rozpęta się tu spamowisko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom