Numeid Wita

Numeid

Member
Witam wszystkich. Zwą mnie Numeid. Jestem wielkim fanem Gothic i zamierzam dołączyć do Zakonu Świętego Miecza.

tomisakis

Whiskas
VIP
No to drugi będe.

Nie spamuj ani nie denerwuj nikogo innego z forum.Dołącz do tego Zakonu i do gildii również.Zostań z nami na dłużej.Napisz też trochę o twoich zainteresowaniach.Przeczytaj regulamin i go przestrzegaj.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
no skoro chciałbys dołaczyć do zakonu to wbijaj już od razu

nie pęde ci tu prawił powinienieś wiedział co i jak jak zapoznałeś się z naszą świętą księgą "Regulamin"

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Popracuj trochę,dołącz do Zakonu,pracuj na rzecz Zakonu i w nagrodę bierz udział w Walkach;d Dołącz też do jednej z gildii. Baw się dobrze na forum.

Numeid

Member
W prawdziwym życiu jestem niezawodowym Biblioznawcą. Obecnie jestem w 3 klasie Gimnazjum. O Świecie Gothic wiem już prawie wszystko ale chcę wiedzieć jeszcze więcej...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
to zakon stoi dla ciebie otwarty skoro taki znawca gothica jest wSród nas :)
oczekujemy ciebie

Silden

RPG'owiec
VIP
Tylko mi tu nie spamować. <kiwa palcem> Pamiętaj, Shawn czuwa i lubi raportować spam. ;] No i przede wszystkim witaj, stosuj się do Regulaminu itd...

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć Numeid, witaj na naszym forum. Rób wszystko co koledzy kazali, dołącz do Najemników. No i nie spamuj jak popadnie, ale bądź aktywnym userem (wielu nowych znika po 10 postach). No i ciekawe, Shawn (spamer wszechczasów) poucza by nie spamować.

Black-Men

Member
Witaj,widać,że dołączyłeś do swojego zakonu i mam nadzieje że tak zostanie :D

Do góry Bottom