Najazdy Bandytów

Status
Zamknięty.

+Dark Innos+

Member
Mam misje od Hakona , że napadli go bandyci i kazał mi pujść do strażnika Pabla a on mi powiedział ze w mieście jest jakiś straznik który sprzedaje skradzione towary z miasta . Moze mi ktos powiedziec gdzie znajduje sie ten strażnik albo jak sie nazywa ????

cichy

Member
Aby wykonać tą misje musisz zabić bandytów znajdującyh się koło farmy Akila.
Kryjówka bandytów znajduje się w jaskini po lewej stronie drogi która prowadzi do tego ciemnego lasu gdzie jest duż wargów, kiedy ich zabijesz wróć do Hakona i quest complete...

pepon

Member
Witaj !

Człowiek, który sprzedaje skradzione towary, nie jest żaden strażnik, tylko handlarz ryb - Halvor. Aby go zdemaskować, musisz : pójść do kamiennych schodów (droga na prawo prowadzi do farmy Akila), skręcić w lewo i iść tak na szczyt lekkiego wzniesienia. Będzie tam parę Ścierwojadów. Po zabiciu ich, dojdź do skał na lewo, i idź wzdłuż nich. Po chwili dojdziesz do jaskini w której będą bandyci. Oni się na Ciebie rzucą, więc będziesz zmuszony unieszkodliwić ich
smile.gif
. W tejże jaskini będzie leżała na ziemi lub skrzyni ryba, którą musisz otworzyć w ekwipunku, a wtedy otrzymasz z niej wiadomość, która jest dowodem, że to Halvor jest tym sprzedawcą. (Owa ryba jest w ekwipunku między kluczami, srebrem, złotem itd.)

Edit: jak zwykle się spóźniłem... aha, i Cichy ma rację, to o tych bandytów chodziło Hakonowi

Pozdrowienia - pepon

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom