Kamień Druidzki

Status
Zamknięty.

TheDawid

New Member
Witam. Chciał bym przejść grę jako mag a dokładniej druid. Więc mam pytanie gdzie znajdę kamień druida na lwa albo cieniostwora chodzi mi o nich bo wydaje mi się, że to najsilniejsze zwierzęta w jakie można się przemienić za pomocą kamienia. Jeśli nie to był bym wdzięczny o powiedzenie jakie zwierze jest silniejsze i gdzie znajde takowy kamień. Z góry dzięki za odp.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj. Cóż, przyznam ze poszperałem w googlach, nic nie znalazłem, wróciłem na g.up i jest ;p. Nie znalazłem tylko cieniostwora.

Zleceniodawca: Torn - druid przebywający w chatce obok drogi między Geldern i Trelis.
W zamian z kamień druidów, Torn chce od ciebie byś przekonał ludzi w Geldern do buntu. W tym celu udaj się do Mariusa - maga ognia przebywającego w Geldern. Ten karze ci dostać się do świątyni i porozmawiać z Grokiem. Jeśli to zrobisz, wróć do maga i poproś o wsparcie w razie buntu. Zgodzi się na to. Wtedy wróć do Torna i poinformuj o tym go.
Doświadczenie: 1500
Nagroda: Druidzki kamień zębacza.
Reputacja u Gońców Leśnych: +15

Źródło: Gothic Up

A jeśli koniecznie chcesz tego lwa, udaj sie do miasta Lago w Varancie, znów cytuję:

Musisz jedynie wejść w posiadanie kamienia. Żeby go zdobyć, musisz wykonać quest dla Shakyora, lub też po prostu go zabić.

Ja bym Ci radził po prostu go zabić i wziąć dla siebie kamień :).

Mam nadzieję że pomogłem : )

Pozdrawiam, AS.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ja bym Ci radził po prostu go zabić i wziąć dla siebie kamień :).

Chyba że zamierzasz grać po stronie koczowników. Wtedy dostaniesz kamień po wykonaniu jakiegoś zadania (jest w moim poradniku na głównej).

Ave

TheDawid

New Member
Dzięki, jeśli chodzi o te kamienie to po prostu chce taki co będzie najlepszy więc wydaje mi się, że to będzie lew albo cieniostwór ale nie wiem. Ale zadam już ostatnie pytanie, Druid czyli magia Adanosa lód przemiana itp. Czy grając tylko na magi druida będzie dobrze? czy muszę też parę czarów od Innosa zasięgnąć ? :)

A PS (nie wiem co to zmienia ale..) wybieram drogę Adanosa (mój ulubiony :) ) czyli pomagam Xardasowi... (to jest chyba droga Adanosa prawda? :D)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
W sumie wszystko zależy jakich czarów przemiany (Adanosa) będziesz używał i jak ich będziesz używał (z głową czy bezmyślnie). Ogólnie w magii Innosa jest kilka naprawdę fajnych czarów, choćby ta tradycyjna Kula Ognia. Kilka możesz wziąć. Poza tym w G3 nie ma typowego systemu gildii, więc możesz uczyć się wszystkiego od wszystkich że tak powiem ^^. Wybranie danego zakończenia (drogi) daje tylko możliwość nauczenia się kilku najlepszych czarów z kategorii danego boga, ale możesz też uczyć się innych.

Ave

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom