Football Manager

Status
Zamknięty.

Roni

Member
Football Manager to najlepszy manager na rynku. Kiedyś nim był Championship Manager, ale SI rozstało się z Eidosem i tworzy Football Managera. Wiem,że w Polsce jest wielu fanów tej serii, ale nie wiem czy na tym forum jest ktoś taki oprócz mnie. Wielką zaletą Football Managera jest to, że...... nigdy się nie kończy. Można grać ile się chcę. Zwracam się do fanów Football Managera: Jesteście tu?

OSTRZEŻENIE: Gdy zaczniesz grać w Football Managera nie oderwiesz się od kompa
wink.gif

<INOS>

Member
O koles jesteś spoko. Ja jestem prawdziwym Footballmaniakiem. Grałem już chyba wszystkimi najlepszymi klubami, po pare sezonów. Nie wiem dlaczego Henry jest zawsze najdroższy, przecież on jest słaby. A dlaczego Juve ma tak mało kasy
mad.gif
.
Chelsea bardzo polecam i Leo Messi
A teraz już do wszystkich!!!
Nie grałem nigdy w Fifa Mnager 2006. Jaka ona jest? Czym się różni? I która giera jest lepsza??

POLECAM football manager 2006

Roni

Member
Widzę, ze na tym forum jest jakiś maniak Football Managera oprócz mnie. Ja osobiście jeszcze nawet w Football Managera 2006 nie grałem, ale już przed sylwestrem będę miał
biggrin.gif
<INOS> Lebohang Mokoena jest tak dobry jak w Football Managerze 2005? Na razie pozostaje mi grać w FM 2005, ale już za kilka dni wreszcie zagram w nowego FM'a. Wiem,że Football Manager 2006 jest lepszy od poprzednika. Fajnie, że dodali możliwość rozmowy w czasie meczu z zawodnikami.

tom

New Member
Ja nie jesteś maniakiem, ale grałem w Championship Managera 4 kilka sezonów.
Przyjemnie się gra, ale gierka tak długo się u mnie ładowała, że nawet wielkiemu fanowi by się juz nie chciało. Gdybym miał szybszy procesor napewno bym grał dłużej. Zgadzam się z tym, że gra złożona z tekstu i liczb może być grywalna.

Tiops

Member
Ja grałem w Football Manager i Arką Gdynia zdobyłem wicemistrzostwo Polski. Gra jest super i mocno wciąga.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom