Czaszka

Status
Zamknięty.

Shrat

Przywódca Magów
Yo
A więc postanowiłem dokładnie przeczesać plaże wokół bozu piratów i podczas moich poszukiwań znalazłem dziwny item , mianowicie czaszkę.Pierwszy raz widze takie coś(NK przeszedłem z 8 razy) czy ktos wie docego ona może słuzyć, bo sprzedac się nie opłaca jest warta 0.Czaszka leży w wodzie mniej więcej na przeciwko jaskini Samuela.
PZD

szczurek

Menda serowa
Weteran
Niestety nie ma chyba z tym przedmiotem rzadnej misji. Rowniez ją znalazłem ale nie przypominam sobie aby można było zrobić z nią coś innego niż postawić na stole ;]

halek

Member
Co tu dużo mówić, ta czaszka nie ma żadnego zastosowania. O ile pamiętam już ktoś kiedyś o to pytał :) Słyszałem tylko że ta czaszka to pozostałośc po queście, który ostatecznie nie znalazł się w finalnej wersji gry. Autorzy o niej widocznie zapomnieli i została w wodzie żeby budzić wątpliwości :p A ten quest mial chyba polegać na zebraniu itemów i stworzeniu z nich Szponu Beliara.

RdzewekPL

New Member
Ta czaszka to po prostu (według mnie) element do dekoracji xD.

Ja tam przeszedłem NK raz na marvinie 4 bez i też miałem te czache :).

Ona po prostu do niczego nie służy (może do questa jak według poprzedniego posta ).

Jasna cholera, po co ten post, to nie pierwszy taki w twoim wykonaniu, za następny będzie warn i tyle - GW

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom