Bakaresh

Status
Zamknięty.

Fredrio

Member
1.Czy w bakareshu ktos uczy myslistwa?
2. Czy jezeli zaczne zabijac koczownikow zanim wezme nowe zadanie to, dostane reputa u asasynow?
3. Ten Kupiec na A zostal zabity przez lwy i pytam czy teraz mozliwe jest wykonanie zadania "Przekonaj kupcow"
4.Gdzie jest kamien teleportacyjny ;d

Rick

Member
Kamień teleportacyjny jest z tyłu miasta w jakini, w kufrze Sigmora jak dobrze pamiętam...

Schulz

Member
1. a po co Ci nauczyciel myslistwa w Bakaresh? wystarczy teleport do dowolnego innego miasta gdzie tego ucza (no chocby Geldern) uczysz sie i teleportujesz z powrotem. a o ile pamietam to w Bakaresh nikt tego nie uczy
2. tak
3.nie raczej nie jest mozliwe.
4 o kamieniu juz napisano

pozdrawiam

Fredrio

Member
To skoro nie moge skonczyc tego zadania to jak mam zdobyc reputacje zeby wejsc do swiatyni... mam 40 albo 50 reputacji i tylko tego questa ;s

Schulz

Member
1. niemozliwe, za tego questa nie ma 25% reputacji w Bakaresh, na pewno sa jeszcze inne zadania ktore pominales, a wykonanie ich zapewnia Ci wejscie do swiatyni.
2. jesli jestes zdesperowany to do swiatyni mozesz dostac sie w inny sposob: wejdz na wysoki szczyt za swiatynia (jest tam bardzo wiele krzakow) i po prostu skocz na dach swiatyni, a stamtad do srodka, tylko po co?
3. masz problem, powinienes robic save'y czesciej i najlepiej przed kazdym zadaniem w ktorym masz druzyne, czesto bywa tak ze Twoj kompan zginie nim zdazysz chociaz wyjac bron, jesli masz napisane "zadanie nieudane" to lepiej powtorz

pozdrawiam

Fredrio

Member
Nie pisalo ze zadanie jest nie udane.. a w sumie w tej swiatyni sa jacys tam magowie tylko i watpie ze sie oni do czegos przydadza wiec chyba opuszcze juz Bakaresh i pujde dalej w strone Ben Sala

Master Rabbit

Member
Jeśli chcesz mieć dobrą reputację u asasynów to radzęci dostać się jakoś do tej świątyni. Ten mag, który zamieszkuje świątynie zleca ci zadanie abyś oczyścił jakąś tam oazę z buntowników. Daje ci ono 20 punkcików do rep. asasynów, więc jeśli o mnie chodzi to radzę ci zrobić to zadanie. Ja mam w Bakaresh 90 coś reputacji więc nawet jeśli nie zrobisz tego zadania z kupcami to raczej jeszcze jakoś będziesz mógł się dostać do świątyni ;) !!!Pozdro!!!

Fredrio

Member
Ja juz zrobilem to zadanie z koczownikami. Poprostu do nich poszedlem wybilem wszystko i reputacja doszla ;d
Mam juz bodajze 23% u asasynow ;d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom