Błand Po Zainstalowaniu

Status
Zamknięty.

Dzyl

El Principe
Po pierwsze to pisze się błąd a nie błand...Po drugie napisałes w złym dziale to dział gothic 1..A po trzecie wyskakuje ci taki błąd bo zapewne masz za slabego kompa na gothic 3, poprostu gothic 3 ma duze wymagania i nie chodzi na wielu kompach.Mogłes sprawdzic wymagania gothic 3 przed zakupem, powiedz ile masz ram w kompie to powiem ci czy to z powodu słabego kompa czy nie.

Broother

Member
Ram to nie wszystko Dzyl, liczy się także procek, karta graficzna itp. Podaj wszystko co trzeba, a my powiemy ci czy pójdzie.

Ram i procek sprawdzisz w Mój komputer -> Właściwości, a kartę graficzną w Mój komputer -> Właściwości -> Sprzęt -> Menadżer urządzeń -> Karty graficzne.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Zainstaluj najnowszego directX, możesz go ściągnąć np stąd, jeśli to nie pomoże(powinno, ale nie musi) możesz poszukać potrzebnych bibliotek Tutaj
A tak w ogóle, to temat jest w złym dziale.

Pozdrawiam

gorn78

New Member
CYTAT(Bojan @ 10-11-2008, 10:28) index.php?act=findpost&pid=201569
Zainstaluj najnowszego directX, możesz go ściągnąć np stąd, jeśli to nie pomoże(powinno, ale nie musi) możesz poszukać potrzebnych bibliotek Tutaj
A tak w ogóle, to temat jest w złym dziale.

Pozdrawiam

Witam wyskoczył mi dokładnie taki sam błąd, zrobiłem wszystko o czym napisaliście directx itp. ...
Co oczywiście nic nie pomogło ... poradzcie coś

Mój komp to:

Windows XP SP2
Intel Pentium 4 3000 ghz x2
1.5 gb ram
GeForce 7300 gs 512 ram

z góry dziękuje za pomoc... pozdrawiam...

sasza

Member
jeśli nie instalowałeś DirectX z płyty z gra to zainstaluj (może zadziała), miałem podobny problem. :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Masz plik engine.dll o którym jak byk pisze, że ci go brakuje
masz link z którego pobierasz nowy plik....stary usuwasz(znajduje się w folderze gdzie zainstalowałeś grę.) a na jego miejsce wgrywasz ten ściągnięty, gdyby sytuacja się powtarzała z innymi plikami dll to robisz tak samo jak z Engine.dll
http://www.dlldump.com/download-dll-files_...2/download.html

gorn78

New Member
zrobiłem tak jak powiedziałeś ... nadal ten sam błąd... nic się nie zmieniło... :/

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A to ciekawe.....http://www.driverskit.com/dll/engine.dll/726.html

tak samo tylko pobierz z tego miejsca

jeśli nie pomoże to nie pomogę ci bo nie wiem...miałem taki sam kłopot i po zrobieniu tych czynności wszystko było ok

gorn78

New Member
Okej ... działa... serdecznie dziękuje za pomoc, wszystko działa idealnie... naprawdę dzięki ;]

pozdrawiam...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom